Sisteme de automatizare porti

Prezentare bariere

O barieră stradală este soluția cea mai funcțională și, totodată, armonioasă din punct de vedere estetic pentru a controla pasajele de trecere publice și private și accesul la zonele de parcare chiar și în condiții de trafic îngreunat.

 

 

BFT

Bariera auto ideala pentru intrarea ta

GIOTTO 60 S BT este o bariera automata stradala care ridica sau coboara o bara de maxim 6 m in doar 4 secunde si este ideala pentru spatile rezidentiala sau comerciale, parcari auto si zone cu trafic limitat sau interzis.

Bariera automata stradala dispune de limitator electronic de siguranta ce previne incidentele, iar daca din anumite motive motorul nu este alimentat la energie electrica, bariera poate fi actionata manual cu ajutorul unei chei personalizate.

GIOTTO 60 S BT are unitate de comanda incorporata, pozitionata frontal in partea de sus a barierei, ceea ce faciliteaza programarea, dar si intretinerea acesteia.

 

Cum functioneaza?

Bariera automata stradala functioneaza la tensiunea de 24V, tehnologie folosita de producatoarul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

Bariera auto este recomandata pentru utilizarea intensiva la temperaturi cuprinse intre -20°C si +55°C si are un standard ridicat de protectie IP54 impotriva intemperiilor.

Bariera auto este conceputa pentru instalarea cu deschidere spre stanga, insa se poate modifica printr-o simpla operatie, cu ajutorul manualului de instalare care iti ofera toate detaliile de care ai nevoie cu imagini descriptive.

Unitatea e comanda incorporata dispune de multiple functii precum inchiderea automata, incetinirea la final de cursa si este compatibila cu tehnologia U-Link care iti ofera un control simplu si placut asupra barierei.

Bariera de acces BFT GIOTTO 60 S BT contine:

  • Corp de bariera electromecanica cu unitate de comanda MERAK BG incorporata;
  • Receptor radio;
  • Brat rectangular  de 6m fara banda protectie;
  • Accesorii de prindere a bratului de aluminiu;
  • Benzi reflectorizante.

Specificatii tehnice bariera auto BFT GIOTTO 60 S BT:

Ajustare electronica a limitatorilor de capat de cursa
Alimentare 230V
Functionare 24V
Putere 300W
Timp de deschidere 4 secunde
Incetinire la final de cursa Da
Frecventa de utilizare Intensiva
Reactie la impact Encoder
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C
Temperaturi de functionare ( instalare kit Thermo) -40°C ~ +55°C
Greutate 42 Kg
Grad de protectie IP54
Tratament exterior Galvanizare
Dimensiuni 1000*340*220mm (H*W*D)
Blocare Mecanica

Barierele auto BFT Giotto cu brat de 6m nu pot fi accesorizate cu chedere de protectie brat, cordon luminos, grilaj sau suport mobil. (conform tabelului de compatibilitati din manual)

Producator: BFT Italia.