Usi tip rulou

Prezentare usa tip rulou 77

Uşile de garaj tip rulou cu lamela de 77 mm, umplute cu spumă poliuretanică, se remarcă prin rezistenţa lor la intemperii, siguranţă şi silenţiozitate în exploatare. Închiderea şi deschiderea acestora se face prin rularea covorului de lamele pe ax. Datorită materialelor din componența sa şi a lamelelor umplute cu spumă poliuretanică, izolaţia termică a unei uşi tip rulou este de 0,85 Watt/m2K, izolaţie ce se apropie de cea a unui geam termopan. Designul elegant este conferit de gama variată de culori, inclusiv imitaţii de lemn. Opţional, se pot monta şi lamele vitrate sau grile de aerisire.

Caseta este tesita la 45ᵒ, este fabricata din aluminiu si vopsita in camp electrostatic.

Lamelele sunt fabricate din aluminiu si sunt umplute cu spuma poliuretanica. Grosimea mare si densitatea optima a spumei ofera o izolatie termica inalta de 0,85 W/m2K, care se apropie de cea a unui geam termopan. Lamela terminala este realizata din aluminiu extrudat si este prevazuta cu garnitura din cauciuc pentru izolatie maxima.

Actionarea cu motor se poate realiza cu telecomanda sau intrerupator. In caz de urgenta sunt prevazute cu actionare cu manivela.

 

 

Detalii tehnice – produs standard

– acţionare numai cu motor Tubular;

– capace laterale: din aluminiu vopsit în câmp electrostatic;

– carcasă din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, teşită la 45°;

– profil lamele: aluminiu de 77 mm umplut cu spumă poliuretanică, vopsit în câmp electrostatic, grosime de 18,5 mm;

– lamelă terminală: aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic, cu garnitură de cauciuc pentru izolaţie maximă;

– ghidaj: aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic, cu perii izolante, cu dimensiunea de 34 X 89 mm; – ax: octogonal din oţel, echipat cu rulmenţi metalici.

– În preţul uşilor de garaj tip rulou cu lamelă de 77 mm acţionate electric, este inclusă şi acţionarea în caz de urgenţă cu manivelă. Aceasta se va folosi doar în caz de urgenţă – pană de curent ş.a. – şi nu va înlocui acţionarea cu motor.

Dimensiuni :

  • Suprafata maxima – 15 mp
  • Latimea maxima – 4600 mm

Culori Standard

  • ALB RAL 9016 – MARO DESCHIS RAL 8014 – MARO INCHIS RAL 8019 – GRI ANTRACIT 7016.

 

 

Montaj aplicat cu caseta la exterior

                Montaj aplicat cu caseta la interior

Montaj in gol cu caseta la exterior

Montaj in gol cu caseta la interior