Transportatorul oficial al www.knzdoors.ro este; curierat rapid – contra cost , doar pe teritoriul Romaniei , in termen de 24-48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Taxa de livrare este de : 100 Ron, pentru colete intre 0 KG si maxim 50 KG , ce nu depasesc lungimea de 300 cm.

Taxa de livrare pentru colete mai mari de 50 KG si 300 cm lungime , se va comunica ulterior – in functie de dimensiunea si greutatea coletului) cu un timp de livrare de 2-3 zile (inclusiv sambata).

Clientii, care au contract cu o companie de courierat , pot solicita , plata transportului la ei , in momentul in care va fi confirmata telefonic comanda plasata.

Comenzile se vor expedia prin curierat doar in localitatile acoperite, avand un termen de livrare de 24-48 ore de la data expedierii lor. Lista localitatilor acoperite se va comunica ulterior comenzii plasate.
Plata produselor si a transportului se face catre firma de curierat la livrarea coletului/lor , aceasta emitand chitanta pentru suma ramburs precizata pe awb-ul de transport (costul transportului va fi trecut pe aceeasi factura cu produsele), va rugam sa pastrati chitanta de la curier.

Important : www.knzdoors.ro , are setat un cost standard de livrare , insa acest cost poate fi modificat de KNZ DOORS SRL in orice moment , fara o notificare prealabila.

 

Livrari,

KNZ DOORS