Site-ul KNZ DOORS este un magazin on-line de usi de garaj , automatizari de porti , bariere auto , rulouri exterioare si sisteme de acces controlate de le distanta.
Cumpararea produselor de pe site-ul www.knzdoors.ro se poate face prin o singura modalitate , Comanda Online: On-line – accesarea contului creat pe site, selectarea produselor dorite si transmiterea comenzii conform instructiunilor , completand toate spatiile obrligatorii , in vederea finalizarii comenzii : KNZ DOORS va recomanda sa plasati comanda prin intermediul acestui site, deoarece in acest fel identificarea produselor comandate este foarte clara si este evitata aparitia oricaror erori .
Pentru a putea plasa o comanda on-line in cadrul magazinului virtual de : usi de garaj , trebuie sa va creati un cont pe acest site iar datele de identificare trebuie sa fie valide. Cosul de cumparaturi va permite sa adaugati produsele dorite prin accesarea butonului . De fiecare data cand veti adauga un produs in cosul dumneavoastra de cumparaturi, pe ecran va apare o fereastra in cadrul careia veti putea vizualiza comanda.
Dupa completarea acestor informatii faceti click pe butonul „confirma comanda”. Ultima etapa necesara finalizarii comenzii dumneavoastra on-line este efectuarea unui click pe butonul „trimite comanda”. Echipa knzdoors.ro va recomada sa verificati inca o data informatiile furnizate inainte de accesarea acestui buton.
Atentie : Pentru mai multa siguranta a cumparaturilor efectuate pe www.knzdoors.ro , va rugam sa asteptati un apel telefonic, pentru confirmarea primirii comenzii lansate si a cotelor usi de garaj , de catre un operator KNZ DOORS. Confirmarea comenzii consta in urmatoarele actiuni : Confirmare stoc disponibil , Confirmare pret – confirmare cote finale usa , confirmare model comandat , confirmare culoare , confirmare timp de livrare , confirmare adresa de livrare , confirmare date de facturare. Fara aceasta confirmare telefonica , intre operatorul knzdoors.ro si Client , comenzile nu vor fi procesate si livrate.
Important : Va rugam , sa nu efectuati nici o plata in avans , pana nu vi se confirma telefonic comanda lansata pe www.knzdoors.ro  . KNZ DOORS SRL a implementat aceste masuri asiguratorii  in plus , in urma constatarii unor atacuri cibernetice asupra platformei KNZ DOORS www.knzdoors.ro . Numarul de telefon de la care veti fi apelat pentru confirmare comanda este : +40 761.517.180 Operatorul KNZ DOORS va prelua comanda dumneavoastra, urmand ca acesta sa fie livrata la adresa dorita.

Vanzari,
KNZ DOORS