GARANTIE

Prin intermediul garantiei va oferim siguranta ca vom interveni prompt cu o echipa profesionista si calificata in momentul in care intampinati orice neplacere in ceea ce priveste functionarea optima a produselor din gama noastra.

Sprijinul pe care vi-l oferim este o dovada a profesionalismului nostru si a respectului fata de dumneavoastra, dat fiind faptul ca ne dorim o colaborare placuta inca de la inceput, care sa va furnizeze toate beneficiile pe care le presupune o investitie pe termen lung.

Garantia pe care v-o oferim include atat materialele, cat si montajul. Garantia va confirma faptul ca produsele dumneavoastra vor beneficia de cea mai buna asistenta, realizata chiar de catre echipa noastra specializata. Astfel, se elimina costurile suplimentare asociate acestui serviciu, se asigura un service performant de catre o echipa care cunoaste produsele in detaliu si se eficientizeaza timpul de lucru.

Achizitionand produse Creftec Grup, va bucurati de servicii gratuite si profesioniste de masuratori, livrare, montaj si aveti o garantie generoasa, care va scuteste de efort si costuri suplimentare. In plus, aveti siguranta muncii bine facute si a produselor functionale si eficiente pe termen lung.

Firma Creftec Grup S.R.L. acorda garantie conform legislatiei romane (Legea 449/2003, OG21/92 modificata si Legea 296/2004), Legea 296/2004 si OG 9/2016 pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare.
Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia ofertia. Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie.
Perioada de garantie incepe de la data vanzarii (procesului verbal de receptie lucrari/servicii)si depinde de timpul de utilizare, astfel :
• Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si utilizarii caznice.
• Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice si utilizarii industriale.

Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati cu urmatoarele acte: certificatul de garantie in original, factura in original, echipamentul defect. Va rugam sa comunicati defectele pe care le prezinta echipamentul operatorilor service.

La predarea produsului (unde este posibil), se completeaza o fisa (proces verbal/aviz). Va rugam sa comunicati si sa verificati ca toate datele inscrise pe acea fisa , daca sunt corecte, pentru eliminarea eventualelor neclaritati. In cel mai scurt timp, operatorul de service Creftec Grup va va contacta pentru a va comunica defectiunile si eventual, costurile reparatiilor. Garantia acopera defectiuni de fabricatie, materiale si manopera. Alte costuri ce pot aparea (de ex. transport , taxe curierat) NU sunt suportate de S.C. Creftec Grup S.R.L, ci de catre proprietarul echipamentului, indiferent de locatie.

Durata medie de functionare a produselor vandute pe acest site este de 7 ani.Perioada maxima pentru recupera sau inlocuirea produsului este de 20 zile calendaristice de la data prezentarii produsului cu deficiente.