Condiţii de returnare a produselor comandate

Condiţii de returnare a produselor comandate

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi, cu invocarea unui motiv intemeiat si verificabil,  în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Clienţii KNZ DOORS S.R.L. pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, in aceeasi forma in care le-a fost livrat, sub angajamentul scris ca nu au intervenit in nici un fel asupra produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. KNZ DOORS S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport,ce vor fi suportate de către client.

In confirmitate cu OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii KNZ DOORS SRL pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice. Legea nu ofera si schimbarea produsului, acest serviciu fiind oferit aditional de catre firma KNZ DOORS SRL.
Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe magazinul nostrum on-line , aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.

In aceasta situatie , KNZ DOORS SRL acorda doua variante de solutionare impreuna cu clientul.

1.Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului).
Banii vor fi primiti inapoi de catre client in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere de la client, rambursarea putand fi amanata pana la primirea coletul sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata ca la comanda initiata, daca nu s-a convenit altfel cu clientul.
2. Inlocuirea produsului
Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achizitionarea altui produs.

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la KNZ DOORS SRL

PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor.

Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite neadecvat sau uzate ,   Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original.

Procedura de returnare

  1. Este obligatoriu sa trimiteti produsul impreuna cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii.
    Dupa ce ati efectuat solicitarea de Retur produs in scris , la e-mail office@knzdoors.ro , imperuna cu motivatia , va rugam sa expediati produsul la adresa : Strada Maliuc nr. 14 , sector 2 Bucuresti , precizand pe colet „Returnare produs”. Clientul este responsabil de ambalarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
    3. Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor KNZ DOORS SRL veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre vanzator.

 

Vanzari,

KNZ DOORS