KNZ DOORS

Intrebari frecvente

Cum cumpar?

Site-ul KNZ DOORS este un magazin online de scule electrice si accesorii, generatoare de curent, stabilizatoare de tensiune, masini de gaurit, scule pentru mesterit , compresoare, utilaje de constructii profesionale.

Cumpararea produselor de pe site-ul www.knzdoors.ro se poate face prin o singura modalitate , Comanda Online: On-line – accesarea contului creat pe site, selectarea produselor dorite si transmiterea comenzii conform instructiunilor , completand toate spatiile obrligatorii , in vederea finalizarii comenzii : Creftec va recomanda sa plasati comanda prin intermediul acestui site, deoarece in acest fel identificarea produselor comandate este foarte clara si este evitata aparitia oricaror erori .

Pentru a putea plasa o comanda on-line in cadrul magazinului virtual de scule si echipamente, trebuie sa va creati un cont pe acest site iar datele de identificare trebuie sa fie valide. Cosul de cumparaturi va permite sa adaugati produsele dorite prin accesarea butonului . De fiecare data cand veti adauga un produs in cosul dumneavoastra de cumparaturi, pe ecran va apare o fereastra in cadrul careia veti putea vizualiza comanda.

Dupa completarea acestor informatii faceti click pe butonul „confirma comanda”. Ultima etapa necesara finalizarii comenzii dumneavoastra on-line este efectuarea unui click pe butonul „trimite comanda”. Echipa creftec.ro va recomada sa verificati inca o data informatiile furnizate inainte de accesarea acestui buton.

Atentie : Pentru mai multa siguranta a cumparaturilor efectuate pe www.knzdoors.ro , va rugam sa asteptati un apel telefonic, pentru confirmarea primirii comenzii lansate , de catre un operator KNZ DOORS. Confirmarea comenzii consta in urmatoarele actiuni : Confirmare stoc disponibil , Confirmare pret – pret promotional , confirmare model comandat , confirmare culoare , confirmare timp de livrare , confirmare adresa de livrare , confirmare date de facturare. Fara aceasta confirmare telefonica , intre operatorul Creftec si Client , comenzile nu vor fi procesate si livrate.

Important : Va rugam , sa nu efectuati nici o plata in avans , pana nu vi se confirma telefonic comanda lansata pe www.knzdoors.ro  . Creftec SRL a implementat aceste masuri asiguratorii  in plus , in urma constatarii unor atacuri cibernetice asupra platformei KNZ DOORS www.knzdoors.ro . Numarul de telefon de la care veti fi apelat pentru confirmare comanda este : 0729 821 358 Operatorul KNZ DOORS va prelua comanda dumneavoastra, urmand ca acesta sa fie livrata la adresa dorita.

Cum livram?

Transportatorul oficial al www.knzdoors.ro este; curierat rapid – contra cost , in termen de 24-48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Taxa de livrare este de : 100 Ron, pentru colete intre 0 KG si maxim 100 KG.

Taxa de livrare pentru colete mai mari de 100 KG , se va comunica ulterior – in functie de dimensiunea si greutatea coletului) cu un timp de livrare de 24 – 48 de ore (inclusiv sambata).

Clientii, care au contract cu o companie de courierat , pot solicita , plata transportului la ei , in momentul in care va fi confirmata telefonic comanda plasata.

Comenzile se vor expedia prin curierat doar in localitatile acoperite, avand un termen de livrare de 24-48 ore de la data expedierii lor. Lista localitatilor acoperite se va comunica ulterior comenzii plasate.
Plata produselor si a transportului se face catre firma de curierat la livrarea coletului/lor , aceasta emitand chitanta pentru suma ramburs precizata pe awb-ul de transport (costul transportului va fi trecut pe aceeasi factura cu produsele), va rugam sa pastrati chitanta de la curier.

Important : www.knzdoors.ro , are setat un cost standard de livrare , insa acest cost poate fi modificat de Creftec SRL fara o notificare prealabila.

Cum platesc?

Plata se poate face:

  • In numerar, la livrare , catre curierul care efectueaza livrarea (clienti persoane fizice si juridice) , va recomandam sa pastrati chitanta emisa de curier.
  • Prin ordin de plata/virament bancar on-line, doar in baza primirii pe e-mail, a unei facturi fiscale emisa si semnata de Creftec Grup SRL.  (clienti persoane fizice si juridice).

Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoane juridice, cu valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar cu ordin de plata bancar.

Plata prin virament bancar, se va face in contul Creftec Grup SRL : cont IBAN nr. RO58BTRLRONCRT0580825301, deschis la Banca Transilvania

Important : Orice plata efectuata de catre Client , fara un document  justificativ ( ex: factura fiscala, Bon Fiscal, emise pe e-mail si confirmate telefonic de un operator Creftec Grup SRL), nu va fi luata in considerare .

Confirmarea comenzii, care o primesc clientii pe e-mail, de la  www.creftec.ro nu atrage nici o obligatie de plata, din partea acestora , aceasta fiind , doar o confirmare a primirii, de comanda noua client.